Startsida / Inlägg

Våren i TV3: ”Prison break” och andra höjdpunkter

av Karolina Fjellborg
prison-break-trailer-pic

 

TV3 hade sin vårpresentation i dag, och nyheten som fick i alla fall mig personligen att jubla inombords är att de kommer att visa Fox ”Prison break”-reboot.

 

 

Kanske är den inte det viktigaste världen behöver just nu, men jag gillar ändå verkligen tanken på att få återse Michael Scofield, Lincoln Burrows och ärkeslusken T-Bag.

 
Paul Scheuring är tillbaka bakom spakarna och upplägget för den nya miniserien lyder som följer:

 
Michael Scofield (Wentworth Miller) är inte död – men sitter däremot riktigt dåligt till i ett fängelse i Yemen. Brodern Lincoln Burrows (Dominic Purcell) och före detta kärleken Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) bildar lag för att orkestrera Den. Största. Flykten. Ever.
Även T-Bag (Robert Knepper), Sucre (Amaury Nolasco) och C-Note (Rockmond Dunbar) blir insyltade.

 
Så här ser trailern ut:

 

 

 

Annat nytt på seriefronten är Fox ”24: Legacy”, där Corey Hawkins (som spelade Dr. Dre i ”Straight outta Compton”) tar över Kiefer Sutherlands huvudroll. Inte som Jack Bauer dock, utan som en helt ny hjälte vid namn Eric Carter.

 

Här är ett litet smakprov:

 

 

 

 
TV3 kommer också att sända familjefeelgoodsnyftaren ”This is us”, Viaplays ”Swedish Dicks”, med Peter Stormare och Johan Glans, samt en ny säsong av ”Black widows”. Nu med Jonas Karlsson som yogaguru. Se nedan.

 

a0kd_5bkm9onfd5kjio94qkkcyk

 

 
Program som ”Paradise hotel”, ”Kan vi hjälpa till?”, ”Världens bästa burgare”, ”Ung och bortskämd” och självklart ”Lyxfällan” kommer tillbaka.

 
Nya svenska format för våren är:

 
Sveriges modigaste
Åtta deltagare som är rädda för det mesta utmanar sina värsta rädslor i tävlingar som enligt TV3 är spektakulära. Vinnaren utses till Sveriges modigaste, och programledare är Frida Nordstrand.

 
Välkommen på visning
Ett program där vanliga typer som du och jag blir mäklare för en dag. Entreprenören Imre Martons företag bygger på att privatpersoner sköter sin bostadsförsäljning själva – från visning till försäljning. Här får vi följa sådana amatörsäljare och även titta in på Imres huvudkontor.

 
Hur gör djur?
Vi som är gamla nog att minnas ”Söndagsöppet” känner igen det här konceptet. Nu är det Anna Blomberg som rattar det, vilket känns lovande. Två kändislag battlar om vilka som kan mest om, och är bäst på att förstå sig på, djur i alla dess former.

 

 

 

Följ TVKoll på Facebook för full koll på allt inom tv

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB