Startsida / Inlägg

Femplushelg: Från Lill-Babs till 24: Legacy

av Sandra Wejbro

lillbabs-gugge

Inte helt säker på vad du ska se på tv och bio i helgen? Här är några tips!

Lill-Babs är helt perfekt

Tv ”Bonusfamiljen” (SVT1, måndag) är den bästa svenska komediserie jag sett på år och dar, inte minst tack vare underbara Gugge. Jag är besatt av Gugge. Lill-Babs behöver egentligen inte göra så mycket i rollen, hon bara ÄR en perfekt yvig, empatisk Gugge.

Marvin i ”Paterson”.
Marvin i ”Paterson”.

Hedra hunden: Se filmen

Film ”Paterson” av Jim Jarmusch vann The Palm Dog award, för bästa prestation av en hund, på förra årets Cannes-festival. Tyvärr hade Nellie, den English bulldog som spelar Patersons (Adam Drivers) hund Marvin, redan dött. Hedra henne genom att se denna fina film på bio.

En värdig ”24”-uppföljare

Corey Hawkins.
Corey Hawkins.

Tv Det finns ett liv för ”24” efter Kiefer Sutherland. På måndag har ”24: Legacy” premiär i USA (7 februari på Viaplay, 12 februari på TV6) där Corey Hawkins tar över huvudrollen som ex-soldat med många problem. Spännande från första sekunden, definitivt en värdig uppföljare.

I väntan på tyska serien

Tv I väntan på att SVT ska visa den lysande tyska serien ”NSU German History X” kan man kolla in dokumentären ”The NSU-Complex” på Netflix. Gamla nynazister och utredare berättar historien om terrorcellen NSU som mördade ett tiotal personer med invandrarbakgrund i början av 2000-talet.

Glöm inte att gilla Tv-koll på Facebook!

The NSU Complex.
The NSU Complex.
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB