Startsida / Inlägg

Snart ”Fargo”-premiär! Peppa med nya trailern

av Karolina Fjellborg
Foto Chris Large/FX.
Foto Chris Large/FX.

 

Alla vi som håller på att längta ihjäl oss efter säsong tre av ”Fargo” måste kolla in den här nya promon från FX:

 

Vi ser alltså ”The leftovers”-stjärnan Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis, Michael Stuhlbarg och inte minst Ewan McGregor i dubbla roller som bröderna Emmit och Ray Stussy.

 
Känslan och de karaktäristiska dialekterna går igen från de tidigare säsongerna av Noah Hawleys serie, såväl som från bröderna Coens film såklart – och instinktivt känner man att detta kommer att bli alldeles underbart.

 
Så här beskrivs handlingen:

Set in 2010, the third season centers on “Emmit” and his slightly younger brother “Ray Stussy” (both played by McGregor). Emmit, the Parking Lot King of Minnesota, sees himself as an American success story, whereas Ray is more of a cautionary tale. Forever living in his more successful brother’s shadow, Ray is a balding and pot-bellied parole officer with a huge chip on his shoulder about the hand he’s been dealt — and he blames his brother. Their sibling rivalry follows a twisted path that begins with petty theft but soon leads to murder, mobsters and cut-throat competitive bridge. Coon stars as “Gloria Burgle,” the steady chief of the local police department. A newly divorced mother, Gloria is trying to understand the new world around her, where people connect more intimately with their phones than with the people around them. Winstead stars as Ray’s girlfriend, “Nikki Swango,” a crafty and alluring recent parolee with a passion for competitive bridge. Thewlis stars as “V.M. Vargas,” a mysterious loner and true capitalist whose bosses plan to partner with Emmit, whether “The Parking Lot King” likes it or not.

 
”Fargo” säsong tre har premiär på HBO Nordic den 20 april.

 

 

Följ TVKoll på Facebook för full koll på allt inom tv

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB