Startsida / Inlägg

Miley Cyrus i tårar i Saturday night live-premiären

av Sandra Wejbro
Miley Cyrus blev känslosam under ”The twinkle song”.
Miley Cyrus blev känslosam under ”The twinkle song”.

Ok, det har gått några dagar nu, men jag kan inte släppa fascinationen över Miley Cyrus tårar i helgens ”Saturday night live” (se dem i ett fulklipp här). Artister som bryter ihop på scen är lite av en egen genre, där mästaren heter Mary J Blige.

Under ”No more drama” brukar hon bryta ihop, varje gång så att det känns unikt och äkta (trots att de ju MÅSTE vara repat). Rihanna gråter väldigt realistiskt när hon framför ”Stay”. En personlig favorit är Adeles tårar i slutet av ”Someone like you” på Brit Awards 2011.

Det är lite oklart varför Miley blev så känslosam, det kan så klart vara texten, men också de bilder av hennes döda husdjur som stod uppställda på pianot (hunden Floyd och Pablow the blowfish).

Miley Cyrus hosts the 41st season premiere of NBC's 'Saturday Night Live'. Miley Cyrus performers twice as the musical guest. Singing 'Karen don't be sad' and doing a rendition of 'The Twinkle Song' where Miley shed a few tears. Featuring: Miley Cyrus Where: United States When: 03 Oct 2015 Credit: Supplied by WENN.com **WENN does not claim any ownership including but not limited to Copyright, License in attached material. Fees charged by WENN are for WENN's services only, do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright, License in material. By publishing this material you expressly agree to indemnify, to hold WENN, its directors, shareholders, employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), any causes of action, allegation against WENN arising out of, connected in any way with publication of the material.**

Miley Cyrus var både värd och musikgäst för premiären, det är andra gången hon får det hedersuppdraget (plus en gång som enbart artist) vilket måste anses imponerande för en 22-åring. Hon är bra på det – rolig, tar plats och är inte rädd för att göra bort sig.

Snacket handlade annars mest om det två hetaste amerikanska politiska figurerna just nu – Hillary Clinton (som var med i en sketch) och Donald Trump (som imiterades av Taran Killam).

Det var en rolig, elak men rimlig imitation där det faktum att Trumps hustru Melania (Cecily Strong) kommer från Slovenien ställdes emot hans föraktfulla uttalanden om invandrare (särskilt mexikaner).

Donald och Melania. Foto: ALL OVER PRESS
Donald och Melania. Foto: ALL OVER PRESS

Hillary Clinton mötte Kate McKinnons ”Hillary” i en sketch där hon bland annat fick briljera med sin egen Trump-imitation.

Tidigare SNL-skådisen Darrell Hammond gjorde ett inhopp som hennes make Bill Clinton och kom in i baren och sa:

– My god, they’re multiplying.

Miley Cyrus hosts the 41st season premiere of NBC's 'Saturday Night Live'. Democratic Nominee Hillary Clinton pops in a sketch on SNL playing a Bartender and doing an impression of Republican Nominee Donald Trump.Featuring: Hillary Clinton, Kate McKinnonWhere: United StatesWhen: 03 Oct 2015Credit: Supplied by WENN.com**WENN does not claim any ownership including but not limited to Copyright, License in attached material. Fees charged by WENN are for WENN's services only, do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright, License in material. By publishing this material you expressly agree to indemnify, to hold WENN, its directors, shareholders, employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), any causes of action, allegation against WENN arising out of, connected in any way with publication of the material.**

Andra roliga stunder? Miley Cyrus fick sjunga ”My way” för att hedra de saker vi minns från sommaren (och snart kommer glömma) – som tandläkaren som sköt lejonet Cecil, Lenny Kravitz penis och den munk Ariana Grande slickade på.

Miley Cyrus hosts the 41st season premiere of NBC's 'Saturday Night Live'Featuring: Miley CyrusWhere: United StatesWhen: 03 Oct 2015Credit: Supplied by WENN.com**WENN does not claim any ownership including but not limited to Copyright, License in attached material. Fees charged by WENN are for WENN's services only, do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright, License in material. By publishing this material you expressly agree to indemnify, to hold WENN, its directors, shareholders, employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), any causes of action, allegation against WENN arising out of, connected in any way with publication of the material.**
Foto: ALL OVER PRESS
Foto: ALL OVER PRESS

Minnesvärd var också Miley Cyrus outfit under låten ”Karen don’t be sad” där hon fick hjälp av några Flaming Lips-medlemmar. Hår och Grottbjörnens folk i skön hippie-kombination.

Avsnittet sänds på Kanal 9 den 17 oktober.

Miley Cyrus hosts the 41st season premiere of NBC's 'Saturday Night Live'. Miley Cyrus performers twice as the musical guest. Singing 'Karen don't be sad' and doing a rendition of 'The Twinkle Song' where Miley shed a few tears. Featuring: Miley Cyrus Where: United States When: 03 Oct 2015 Credit: Supplied by WENN.com **WENN does not claim any ownership including but not limited to Copyright, License in attached material. Fees charged by WENN are for WENN's services only, do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright, License in material. By publishing this material you expressly agree to indemnify, to hold WENN, its directors, shareholders, employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), any causes of action, allegation against WENN arising out of, connected in any way with publication of the material.**

 

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB