Startsida / Inlägg

Teaser för ”Outlander” säsong tre – då kommer den tillbaka

av Sandra Wejbro

Plocka fram näsdukarna.

I september är ”Outlander” tillbaka på Viaplay, men redan nu har en teaser släppts där vi får en försmak på kärlekssorgen som inleddes när gravida Claire (Caitriona Balfe) reste tillbaka till 1900-talet i säsong två, medan Jamie (Sam Heughan) blev kvar på 1800-talet.

Separerade av varsitt sekel alltså!

Vi får även se Claire och Jamies vuxna dotter och en massa härligt 60-talsmode – här är kanalen Starz officiella beskrivning av säsong tre:

”In Season Three of Outlander, the story picks up right after Claire travels through the stones to return to her life in 1948. Now pregnant, she struggles with the fallout of her sudden reappearance and its effect on her marriage to her first husband, Frank. Meanwhile, in the 18th century, Jamie suffers from the aftermath of his doomed last stand at the historic battle of Culloden, as well as the loss of Claire. As the years pass, Jamie and Claire attempt to make a life apart from one another, each haunted by the memory of their lost love. The budding possibility that Claire can return to Jamie in the past breathes new hope into Claire’s heart… as well as new doubt. Separated by continents and centuries, Claire and Jamie must find their way back to each other. As always, adversity, mystery, and adventure await them on the path to reunion. And the question remains: when they find each other, will they be the same people who parted at the standing stones, all those years ago?”

Tredje säsongen blir 13 avsnitt lång och bygger på tredje boken i Diana Gabaldons ”Outlander”-serie, ”Voyager”.

I september har den premiär på Viaplay.

 

Gilla Tv-koll för att hålla dig uppdaterad om tv-nyheter

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB