Startsida / Inlägg

Hurra: Smygpremiär på HBO Nordic för ”The Deuce” – redan i dag!

av Karolina Fjellborg
1-x3fpnw3sd_9l-dhk7r8od_-_h_2017

 

Hör upp, HBO Nordic-abonnenter!
Smygpremiär i dag för David Simons och George Pelecanos porrdrama ”The Deuce”!

 
Nya HBO-serien ”The Deuce” – som är en sorts nedstigning i 70- och 80-talens porrindustri, skapad av ”The wire”-snillet David Simon och deckarförfattaren George Pelecanos – har egentligen inte premiär förrän den 11 september. Men HBO Nordic meddelade precis att de lägger ut pilotavsnittet för streaming redan i dag!

 

 
Så in och fynda!

 

 

”The Deuce” beskrivs av HBO som ”… historien om legaliseringen av porrbranschen runt Times Square i New York från tidigt 70-tal fram till mitten av 80-talet. En tuff och omtumlande tid då USA befann sig i en sexliberaliserande kulturrevolution och nya lagliga vägar för sexhandeln skapade en miljardindustri”.

 
Och så här lyder synopsis för pilotavsnittet:

 
Tvillingbröderna Vincent (James Franco) och Frankie Martino (James Franco) – en av dem en dubbelarbetande bartender med två barn och fru i Brooklyn, den andra en spelare med en växande maffiaskuld – lever sina liv i den ruffiga miljön kring Times Square 1971.

 
Vincent försöker förbättra sin situation samtidigt som han betalar av på sin brors skulder och hans väg korsas av andra invånare i Midtown. Bland andra de luttrade, prostituerade kvinnorna Candy (Maggie Gyllenhaal) och Ashley (Jamie Neumann), de yngre gatflickorna Darlene (Dominique Fishback) och Lori (Emily Meade), munvige hallickarna C.C. (Gary Carr), Larry (Gbenga Akinnagbe) och Rodney (Cliff Smith/Method Man), som alla driver sina affärer utan någon större insyn från polisen.

 
Studenten Abby (Margarita Levieva) får av sina vänner i uppdrag att skaffa amfetamin på gatan och hamnar så på Times Square, en oväntad plats där hennes priviligierade liv får en drastisk vändning.

 

”The Deuce” första säsong på åtta avsnitt har ordinarie premiär på HBO Nordic den 11 september.

 

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB